-
- PN-EN 378-1:2017 Instalacje chłodnicze i pompy ciepła — Wymagania dotyczące bezpieczeństwa
i ochrony środowiska — Część 1: Wymagania podstawowe, definicje, klasyfikacja i kryteria wyboru - PN-EN 378-2:2017 Instalacje chłodnicze i pompy ciepła – Wymagania dotyczące bezpieczeństwa
i ochrony środowiska – Część 2: Projektowanie, konstrukcja, badanie, znakowanie i dokumentowanie - PN-ISO 1738:2019 Masło — Oznaczanie zawartości soli
- PN-ISO 13357-1:2019 Przetwory naftowe — Oznaczanie filtrowalności olejów smarowych — Część 1: Procedura dla olejów w obecności wody
- PN-ISO 13357-2:2019 Przetwory naftowe — Oznaczanie filtrowalności olejów smarowych — Część 2: Procedura dla olejów bez dodawania wody
- PN-ISO 17129:2019 Mleko w proszku — Oznaczanie białek soi i grochu z zastosowaniem elektroforezy kapilarnej w obecności dodecylosiarczanu sodu (SDS-CE) — Metoda przesiewowa
- PN-EN 378-1:2017 Instalacje chłodnicze i pompy ciepła — Wymagania dotyczące bezpieczeństwa